Vendelboløbet 2020

Så er det muligt at tilmelde sig Vendelboløbet 2020 - tilmelding foregår som vanligt på rokort.dk

Lørdag den 22. august

Vendelboløbet byder på den 21 km lange, smukke og afvekslende rute fra Aabybro til Aalborg. Den omfatter roning nedstrøms ad den brede Ryå, roning på lavt vand ved åens munding, samt roning på åben fjord til måltagning ved Aalborg Kajakklub.

Se mere her.

Så er der åben for venteliste til instruktion i 2021 i Skanderborg Kano og Kajakklub.

Skriv til os for at komme på listen. Du vil modtage mail i marts angående mulighederne i 2021. Der er lukket for instruktion i 2020, alt er fuldt booket.

Se flere detaljer om instruktion under menupunktet Info.

Havkajakaktiviteter i SKKK 2020

Omskolingskurser for medlemmer i SKKK:

Omskolingskursus er for dig som erfaren turkajakroer med IPP2 tur. Du har lyst til at lære at ro havkajak.

Kurset varer en weekend, 2 hele dage (9 - 16) med undervisning (mest praktisk), sjov og ballade. Der er plads til 5 deltagere.

Vi gennemgår egenfærdigheder på IPP2 hav niveau og har især fokus på sikkerhed.

En dag på søen og en dag på havet. Jeg anbefaler, at du bruger (låner) en våddragt og en neoprenhue udover dit almindelige rotøj. Du vil være mere i og under ;-) vandet end du er vant til fra turkajakken.

Når du har bestået kurset og roet 50km i havkajak er du friroet, og får dit IPP2 havkajak bevis. Du kan komme med til klubbens havkajakture og bruge kavkajakkerne på lige fod med turkajakkerne.

Datoer:

Omskoling 1: 18. - 19. april

Omskoling 2:   6. - 7. juni

Ture:

Turene er for dig som har en IPP2 i havkajak. Det er friluftsture, du sover i telt/ shelter og sørger selv for forplejning. Du har det hele med i kajakken.

Datoer:

Havkajaktur 1: 1. til 3. maj, Limfjorden. Dagsdistance: 20 - 30 km

Havkajaktur 2: 28. - 30. august, det Sydfynske Øhav. Dagsdistance: 30 - 40 km

Havkajaktur 3: 19. - 20. september, Klitmøller. Vi øver os i at ro i lidt større bølger, måske er vi heldige og kan surfe lidt.

Tilmelding til både kurser og ture efter først til mølle princippet til mig:frankmelms@gmail.com

Har du brug for en værdiboks så
er der ledige bokse lige nu.