Skanderborg Kano og Kajakklub

Så kom broen på plads

Igennem det sidste stykke tid er der lavet et stort stykke arbejde for at vi igen skulle have en fungerende bro i klubben, dette med Erik og John som de primære "arbejdsheste" men med god hjælp fra en del af klubbens medlemmer. Og nu er den der, på en regnfuld mandag blev det sidste afsluttet, se bare her.

Så er der åben for dette års tilmelding i Skanderborg Kano og Kajakklub

Grundet COVID-19 er årets instruktion udskudt på ubestemt tid. Der vil blive givet besked til tilmeldte på venteliste når situationen ændrer sig for dette.

Børn og unge instruktion

Du kan begynde i år hvis du fylder 10 år i løbet af året,  og du kan svømme 350 meter på en gang. Det er fra maj til og med september, hver mandag fra 17.00-18.30.

Senior instruktion

Voksen instruktion i turkajak.

Kunne det friste at lære at ro kajak så skriv til Instruktion@skanderborg-kajakklub.dk og kom på ventelisten.

Senior instruktion+

For de der har forladt arbejdsmarkedet er det muligt at deltage på formiddagshold kl 10.00 mandag + torsdag. Svømmehal og prøver følger seniorinstruktionen.

Havkajak

Selvom vi ligger ved Danmarks smukkeste sø, har vi også særdeles kompetente instruktører til havkajak. Instruktionen har samme tider som seniorinstruktionen.

Skriv for tilmelding eller hvis du har spørgsmål.

Mail:  havkajak@skanderborg-kajakklub.dk

Vi ses på vandet.

Havkajakaktiviteter i SKKK 2020

Omskolingskurser for medlemmer i SKKK:

Omskolingskursus er for dig som erfaren turkajakroer med IPP2 tur. Du har lyst til at lære at ro havkajak.

Kurset varer en weekend, 2 hele dage (9 - 16) med undervisning (mest praktisk), sjov og ballade. Der er plads til 5 deltagere.

Vi gennemgår egenfærdigheder på IPP2 hav niveau og har især fokus på sikkerhed.

En dag på søen og en dag på havet. Jeg anbefaler, at du bruger (låner) en våddragt og en neoprenhue udover dit almindelige rotøj. Du vil være mere i og under ;-) vandet end du er vant til fra turkajakken.

Når du har bestået kurset og roet 50km i havkajak er du friroet, og får dit IPP2 havkajak bevis. Du kan komme med til klubbens havkajakture og bruge kavkajakkerne på lige fod med turkajakkerne.

Datoer:

Omskoling 1: 18. - 19. april

Omskoling 2:   6. - 7. juni

Ture:

Turene er for dig som har en IPP2 i havkajak. Det er friluftsture, du sover i telt/ shelter og sørger selv for forplejning. Du har det hele med i kajakken.

Datoer:

Havkajaktur 1: 1. til 3. maj, Limfjorden. Dagsdistance: 20 - 30 km

Havkajaktur 2: 28. - 30. august, det Sydfynske Øhav. Dagsdistance: 30 - 40 km

Havkajaktur 3: 19. - 20. september, Klitmøller. Vi øver os i at ro i lidt større bølger, måske er vi heldige og kan surfe lidt.

Tilmelding til både kurser og ture efter først til mølle princippet til mig:frankmelms@gmail.com

Har du brug for en værdiboks så
er der ledige bokse lige nu.