R E N O V E R I N G    A F    K Ø K K E N

Som det blev godkendt på dette års generalforsamling, så skal vi i gang med at renovere vores køkken.

Den grove plan er:
  • Torsdag den 25. april, hvor det gamle køkken bliver revet ned.
  • De næste 6 uger (uge 18-23) vil der være løbende aktivitet
  • Det forventes at det nye køkken kan tages i brug til Pinse, lørdag den 8. juni.
Der bliver indrettet et område i klubstuen, hvor kaffemaskiner og køleskab bliver stillet midlertidig.

På køkkenudvalgets vegne

Trine M. Rasmussen

Skanderborg Kano og Kajakklub

Havkajak aktiviteter 2019

Omskolingskurser for friroede medlemmer (IPP2 tur) af SKKK

Kurserne strækker sig over en weekend, begge dage 8 - 16

Bestået kursus og 50 km roet i havkajak giver IPP2 i havkajak og retten til at benytte klubbens havkajakker.

Der er kun 5 pladser, som vil blive fordelt efter 1. til mølle princippet.

Omskoling 1: 13 - 14. april   2 ledige pladser

Omskoling 2: 29. - 30. juni    alt optaget

Tilmelding: frankmelms@gmail.com Tlf 20 71 37 66

Havkajakture for medlemmer med IPP2 i havkajak:

Havkajakturene går over en forlænget weekend. Vi overnatter primitiv i eget telt eller shelter. Turene er selvforsynet, dvs. du har alt hvad du skal bruge med i kajakken. Du har brug for velegnet beklædning og personligt udstyr. Frank Melms og Tony Rasmussen fungerer som turleder, Klubbens havkajakker bliver fordelt efter 1. til mølle princippet (Husk at informere bestyrelsen) ,du er selvfølgeligt velkommen med egen eller lånt kajak.

Tur 1, Fur, 17. - 19 maj:

er fortrinsvis for nye havkajakroere. Vi roer ikke så langt hver dag (max 20 km). Mulighed for at gøre sig erfaringer med havkajak og friluftsliv.

Tur 2, Sydfynsk Øhav, 30. august til 1. september.

er for mere erfarene. Du skal kunne ro mellem 30 og 40 km om dagen uden problemer og der vil være større krav til dit personlige udstyr og dine færdigheder.

Tilmelding og yderlige informationer: frankmelms@gmail.com Tlf 20 71 37 66

Telemarkspadler'n 2019

Sett av helgen den 28.-29. september til Telemarkspadler'n 2019!

Bli med på årets padlefest  - og vårt 10 års jubileum - påmelding nederst på siden :o)

Lørdag 28. september
Konkurransedag med 3 ulike distanser,
 og masse moro for deltagere og publikum i målområdet.

-Maratonløype fra Norsjø Ferieland til Notodden og retur - 44 km - Blodspreng gir utfordringer for de tøffeste..
-Lang løype fra Notodden til Norsjø Ferieland - 22 km. Pengepremie til beste herre og dame. Starten i år går fra Bok og Blueshuset!!
-Kort løype fra Lystang camping til Norsjø Ferieland -10 km. Et flott løp for nybegynnere og barn i følge med voksen eller de som liker det går fort.

Søndag 29. september:
-Slusepadling på Bandakkanalen. Vi tar deg med på tur gjennom de historiske slusene i Telemark

Tilmelding KLIK

Påmelding på nett frem til fredag 27. september kl 12.00 - deretter mulig påmelding på startstedet v. kontant betaling eller vipps. Av hensyn til arrangementet håper vi på flest mulig påmeldt på nett :o)

Ved problemer med påmelding ring Tine Raisbæk på 99305643

Har sponceret isolering af vores loft

Find more about Weather in Skanderborg, DN
Har du brug for en værdiboks så
er der ledige bokse lige nu.