Skanderborg Kano og Kajakklub

Hej SKKK medlem!

Klubben vil gerne indbyde sine medlemmer til fælles arbejdsdag og standerstrygning.

Fælles arbejdsdag lørdag den 5. oktober 8.30

Vores fælles arbejdsdag starter kl. 08:30 med rundstykker og kaffe/the inden vi farer på dagens opgaver.

Da standerstrygning efteråret 2019 er fælles med arbejdsdag er det bestemt at klubben er vært ved en let frokost med en kold ting til, inden standerhejsning kl.14:00. Frokosten er for de som deltager i arbejdsdagen.

Husk tilmelding til arbejdsdagen, af hensyn til indkøb af morgenmad og frokost, senest 2. oktober 2019 på mail til: hus@skanderborg-kajakklub.dk

Standerhejsningen lørdag d. 5. oktober 2019 kl. 14.00

Alle er velkommen til standerhejsning hvor vi skifter vores rostander til løbestander som markerer nu er det efterår. Bagefter er klubben vært ved en kop kaffe med brød.

Vel mødt

VINTERTRÆNING

Så nærmere tiden sig hvor tilmelding til vintersæsonens torsdagstræning begynder.

Det bliver træning med fokus på kajakroere, hvilke muskelgruppen der med fordel kan trænes.

I år starter selve træningen torsdag den 3. oktober kl. 18:00-19:15 og sidste gang er torsdag den 26. marts 2020.

Instruktør for den kommende sæson er Glenny Jacobsen.

Vintertræning foregår i bokselokalet under Morten Børup Hallen.

Pris for denne vinters instruktion er kr. 450,00. I år er prisen inkl. en lækker træning T-shirt, så vi kan se flotte og ens ud. J

For deltager der ikke er medlem af kajakklubben skal betales et gebyr / vinterkontingent på kr. 100,00 via kajakklubbens hjemmeside.

Tilmelding er efter først til mølle princippet. Aktive medlemmer af SKKK har fortrinsret til vintertræningen. Tilmelding til undertegnet senest tirsdag den 3. september. Husk at skrive hvilken størrelse/model din T-shirt skal være. (XS – 3 XL/Herre el. Dame).

Tilmelding er først gældende når instruktions gebyr er betalt, dog senest den 17. september.

Herefter tilbydes medlemmer på venteliste evt. ledige pladser.

Husk også at det er muligt at deltage i vores løbehandicap om søndagen som starter søndag den 6. oktober kl.10.00.

Ruten er i og omkring Dyrehaven i kuperet terræn på 6 km, og med start og mål i klubben. Her kan alle deltage i sit eget tempo.

Vel mødt

Flemming Larsen

Tlf. 20936267.

Mail: larsenf01@gmail.com

__________________________________________________________________________________________

Havkajakture for medlemmer med IPP2 i havkajak:

Havkajakturene går over en forlænget weekend. V overnatter primitiv i eget telt eller shelter. Turene er selvforsynet, dvs. du har alt hvad du skal bruge med i kajakken. Du har brug for velegnet beklædning og personligt udstyr. Frank Melms og Tony Rasmussen fungerer som turleder, Klubbens havkajakker bliver fordelt efter 1. til mølle princippet (Husk at informere bestyrelsen) ,du er selvfølgeligt velkommen med egen eller lånt kajak.

Tur 2, Sydfynsk Øhav, 25. oktober til 27. oktober.

er for mere erfarene. Du skal kunne ro mellem 30 og 40 km om dagen uden problemer og der vil være større krav til dit personlige udstyr og dine færdigheder.

Tilmelding og yderlige informationer: frankmelms@gmail.com Tlf 20 71 37 66

Telemarkspadler'n 2019

Sett av helgen den 28.-29. september til Telemarkspadler'n 2019!

Bli med på årets padlefest  - og vårt 10 års jubileum - påmelding nederst på siden :o)

Lørdag 28. september
Konkurransedag med 3 ulike distanser,
 og masse moro for deltagere og publikum i målområdet.

-Maratonløype fra Norsjø Ferieland til Notodden og retur - 44 km - Blodspreng gir utfordringer for de tøffeste..
-Lang løype fra Notodden til Norsjø Ferieland - 22 km. Pengepremie til beste herre og dame. Starten i år går fra Bok og Blueshuset!!
-Kort løype fra Lystang camping til Norsjø Ferieland -10 km. Et flott løp for nybegynnere og barn i følge med voksen eller de som liker det går fort.

Søndag 29. september:
-Slusepadling på Bandakkanalen. Vi tar deg med på tur gjennom de historiske slusene i Telemark

Tilmelding KLIK

Påmelding på nett frem til fredag 27. september kl 12.00 - deretter mulig påmelding på startstedet v. kontant betaling eller vipps. Av hensyn til arrangementet håper vi på flest mulig påmeldt på nett :o)

Ved problemer med påmelding ring Tine Raisbæk på 99305643

Har sponceret isolering af vores loft

Find more about Weather in Skanderborg, DN
Har du brug for en værdiboks så
er der ledige bokse lige nu.